Fusion og JV

Hvis du som virksomhedsejer overvejer at indgå i en fusion eller et joint venture, er der en række forhold, der skal adresseres tidligt i processen. ATRIUM Partners har igennem årene rådgivet om en række fusioner og joint ventures, herunder skabelsen af ATEA koncernen igennem fusionen mellem Topnordic og Ementor samt Vestas og Mitsubishis etablering af et joint venture vedrørende udvikling og produktion af off-shore vindmøller.

”ATRIUMs løsning matchede Topnordics målsætning om at blive Nordens førende IT-infrastrukturpartner. ATRIUMs indlevelsesevne og store indsats var altafgørende for en løsning, der for kunder, medarbejdere og leverandører og aktionærer skaber store muligheder i fremtiden” Claus Hougesen, adm. direktør, Topnordic

Etableringen af et joint venture eller en fusion er ofte en vanskelig og kompliceret proces. Gennem vores mangeårige erfaring med strukturering af processer, forhandling, værdiansættelse osv. bidrager vi til, at der for kunden opnås den optimale løsning samtidig med, at kunden ikke mister fokus på den daglige drift i løbet af processen.

Vores evne til at bidrage med innovative løsninger kombineret med dyb indsigt i kundens forretning og marked gør, at vores kunder føler sig i trygge hænder, selvom gennemførelsen af en fusion eller et joint venture kan være en kompliceret og indgribende proces.

AP_907_BW