Salg

Som virksomhedsejer står du overfor en stor beslutning, hvis du overvejer at sælge din virksomhed. I tæt samarbejde med virksomhedsejeren søger vi at opnå den mest attraktive pris og vilkår samt den bedst mulige proces for virksomheden. Vores partnere og medarbejdere har mange års erfaring og tilbyder stor ekspertise inden for salg af virksomheder, generationsskifte, spaltning osv.

ATRIUM har været en professionel og kompetent rådgiver med en høj grad af empati og kommerciel indsigt. Vi har gennem hele processen følt os trygge og fået kvalificeret rådgivningPer Noesgaard, adm. direktør, Sparinvest Holdings
ATRIUM har været en stærk samarbejdspartner og har sikret en smidig salgsproces. Samtidig har de igennem deres internationale netværk formået at skabe interesse hos en række udenlandske potentielle købereJesper Essendrop, CEO, Schantz

Vi rådgiver både om strukturerede auktionsprocesser, hvor man henvender sig til flere købere, og om bilaterale processer med en enkelt køber. Vi rådgiver i alle faser af transaktionen, men foretrækker at blive involveret tidligt, når beslutningen om et salg er truffet, således at vi kan medvirke til at gøre virksomheden salgsklar.

Vi trækker på vores internationale netværk, MidCap Alliance, når vi skal skabe kontakt til købere i udlandet, eller hvis vi skal inddrage særligt branchekendskab.

I de ti år vi har eksisteret, har vi gennemført en lang række salgsprocesser og skabt stor værdi for vores kunder.

AP_613_BW