Alexander Lund Dal

Associate

  • Telefon +45 39 48 10 30
  • Mobil +45 30 31 08 99
  • Email ald@atriumpartners.dk

Min interesse for virksomhedsdrift og forretningsudvikling blev vakt i en meget ung alder, og derfor valgte jeg en uddannelse og karriere inden for finansiel og strategisk rådgivning. Jeg startede som analytiker hos ATRIUM i sommeren 2013, hvor jeg inden for kort tid blev introduceret til en række forskellige industrier og de relaterede markedsfaktorer. En varieret arbejdsdag er en af mine drivers, hvorfor jeg nyder de faglige udfordringer, som jeg får hos ATRIUM.

Jeg begyndte mine studier på Copenhagen Business School i august 2010 og afsluttede cand.merc. i Finansiering og Regnskab i 2015. Udover mine studier på CBS har jeg en basisuddannelse fra Forsvaret efter otte måneders frivillig værnepligt hos Den Kongelige Livgarde.

Hvorfor valgte jeg ATRIUM som arbejdsplads?

Med baggrund i mere end 12 års udlandsophold i Schweiz, Bahamas og Hong Kong har jeg opnået en international tilgang, som jeg gerne vil kunne udnytte i min dagligdag. ATRIUM er en unik arbejdsplads, der er lokalforankret i Danmark, men som yder en rådgivning der ofte kræver global indsigt, og hvor mange opgaver har international karakter. Hos ATRIUM har jeg mulighed for at udnytte mine kompetencer og udføre de arbejdsopgaver, som jeg brænder for.

arrowTilbage til oversigt
AP_ALEXANDER_42_BW