Christian Andreas Helvind

Associate

  • Telefon +45 39 48 10 33
  • Mobil +45 21 20 00 10
  • Email cah@atriumpartners.dk

Jeg har altid været interesseret i økonomi og virksomheders evne til at skabe og opretholde værdi. Derfor valgte jeg en økonomisk uddannelse, som kombinerer en matematisk tilgang til økonomi og finansiering med en mere praktisk tilgang til strategisk teori. Min interesse for de finansielle og strategiske aspekter forbundet med handel af virksomheder fik mig til at søge en karriere inden for finansiel rådgivning.

Jeg blev ansat som analytiker i ATRIUM i august 2015 og har arbejdet som associate siden afslutningen af min uddannelse i juli 2016. Jeg har en kandidatgrad i Økonomi fra Københavns Universitet (cand.polit).

Hvad er vigtigt for mig i mit arbejdsliv?

At jeg får lov til at arbejde med varierende og udfordrende opgaver i et miljø, hvor kompetenceniveauet og forventningerne til hinanden er høje. Det sikrer en personlig og faglig udvikling samt et tæt forhold til mine kollegaer, hvilket jeg vægter højt. Netop dette har jeg fundet i ATRIUM, hvor et stærkt sammenhold og fælles ambitioner har resulteret i en stejl læringskurve og en spændende arbejdsdag.

arrowTilbage til oversigt
AP_CHRISTIAN_5383_BW