Jacob Emil Friis

Analyst

  • Telefon +45 39 48 10 34
  • Mobil +45 30 31 04 66
  • Email jef@atriumpartners.dk

Jeg har altid været interesseret i den finansielle sektor og virksomheders evne til at skabe vækst og differentiere sig i konstant skiftende omgivelser. Derfor valgte jeg en erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra Copenhagen Business School, som har skabt et solidt teoretisk fundament inden for finansiering og strategi. Denne viden har i kombination med interessen for samme drevet mig til beslutningen om at starte en karriere inden for finansiel rådgivning og specielt M&A, hvor jeg kan udfolde det tillærte i praksis.

Jeg startede som analytiker hos ATRIUM i 2016 og er sideløbende med arbejdet i gang med en kandidatudannelse på Copenhagen Business School, hvor jeg læser Finance and Strategic Management (cand. merc. FSM)

Hvad gør ATRIUM for min hverdag?

Det faktum, at ikke to dage i ATRIUM er ens, er et stærkt incitament til at møde energisk op og arbejde hårdt sammen med sit team om at løse udfordrende og spændende arbejdsopgaver. Det unikke samarbejde og forhold mellem analytikere og partnere i ATRIUM gør samtidig, at man hurtigt tillægges ansvar og får afprøvet teorien i praksis, hvilket betyder meget for mig.

arrowTilbage til oversigt
AP_JAKOB_FRISS_9729_BW