Jakob Køhler Jørgensen

Analyst

  • Telefon +45 39 48 10 13
  • Mobil +45 60 19 42 20
  • Email jkj@atriumpartners.dk

Siden en tidlig alder har jeg haft en stor interesse for finansiering og strategi, idet virksomheders evne til at skabe værdi ofte har været genstand for diskussion blandt familie og venner. Valget af en finansiel uddannelse forekom mig derfor meget naturligt. Gennem mit studie har jeg bevidst styret mod en betydelig eksponering mod M&A, hvor det at kunne rådgive kunden bedst muligt ud fra de konkrete markedsforhold og en bred vifte af alternative løsninger, fremstår som det oplagte karrierevalg for mig.

Jeg har en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School og London School of Economics. Efter et kort ophold på Harvard University påbegyndte jeg i 2016 en cand.merc i Applied Economics and Finance, som forventes afsluttet i 2018. Ud over mine studier har jeg en basisuddannelse fra forsvaret som værnepligtig.

Hvad gør ATRIUM til en god arbejdsplads?

At der er et stærkt fokus fra de erfarne kolleger i teamet til at udstyre mig med værdifulde værktøjer og sørge for, at hver person på holdet får ejerskab af visse opgaver og ansvarsområder. Dette giver et dynamisk samarbejde, hvor alle bliver fortrolig med casen og derigennem producerer det bedste resultat. Det betyder, at ingen arbejdsdage er ens, og at jeg ved at lære noget nyt hver dag er i stand til at opbygge en bred vifte af kompetencer.

arrowTilbage til oversigt
AP_JAKOB_6646_BW