Jan Davidsen

Partner & CEO

  • Telefon +45 39 48 10 20
  • Mobil +45 40 46 28 86
  • Email jd@atriumpartners.dk

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med køb og salg af virksomheder, fusioner, børsnoteringer og kapitaludvidelser, samt strategi- og gældsrådgivning. Jeg startede som revisor hos Centralanstalten for Revision (KPMG) med speciale inden for virksomhedsoverdragelser og transaktionsrådgivning.

I 1985 skiftede jeg til den finansielle sektor først som fonds- og investeringschef i Amagerbanken, dernæst i en længere årrække som adm. direktør for investeringsbanken og fondsmæglerselskabet H. C. Møller ejet af Andelsbanken. Herefter var jeg leder af Nordea Corporate Finance, inden jeg blev udpeget til global koncernchef for Nordea Investment Bank og medlem af Executive Management Group.

Jeg har altid haft stor fokus på kunder og forretningsskabelse, men også på ledelse, strategi- og forretningsudvikling og ikke mindst medarbejdere.

I 2003 etablerede jeg ATRIUM.

Jeg er HD fra CBS (1983) og senere har jeg suppleret med diverse lederkurser fra INSEAD og London Business School samt bestyrelsesprogram fra IMD.

Hvorfor grundlagde jeg ATRIUM?

ATRIUM er etableret med det formål at skabe værdi for vores kunder. Det har været min mission at opbygge en fokuseret og dedikeret virksomhed, som bygger på uafhængighed og integritet, og hvor empati altid er grundlaget for at møde kunder og samarbejdspartnere.

Jeg synes, at det er lykkedes at skabe en succesfuld arbejdsplads, hvor der arbejdes meget, men hvor det også er sjovt og berigende at komme.

arrowTilbage til oversigt
AP_JD_BW