Thor Klysner Sørensen

Analyst

  • Telefon +45 39 48 10 13
  • Mobil +45 22 84 16 05
  • Email tks@atriumpartners.dk

Kunsten at skabe vedvarende konkurrencefordele i konstant skiftende omgivelser har altid fascineret mig. Af samme årsag har jeg i mange år haft særlig interesse inden for finansielle og strategiske discipliner, og det forekom mig derfor også naturligt at trække min uddannelse og karriere i den retning. Den komplekse – og interessante – kombination af finansielle og strategiske aspekter, som man som M&A rådgiver skal mestre, fik mig til at søge en karriere inden for finansiel rådgivning.

Jeg har en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School og Chinese University of Hong Kong. Efter et kort ophold på London School of Economics påbegyndte jeg i 2017 en cand.merc i Finance and Strategic Management. Jeg startede samtidigt som analytiker hos ATRIUM.

Hvad er vigtigt for mig i mit arbejdsliv?

Det er vigtigt for mig, at mit arbejde giver mig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Dette imødekommes i høj grad hos ATRIUM, idet det tætte samarbejde med erfarne partnere resulterer i en stejl læringskurve. At beskæftige sig med forskellige brancher, som ofte strækker sig udover landets grænser, sikrer desuden en spændende og varierende hverdag.

arrowTilbage til oversigt
AP_THOR_12_500x690_BW