Finansiel rådgiver for Arkil Holding i forbindelse med frivilligt købstilbud på selskabets aktier

J2A Holding ApS har fremsat et offentligt købstilbud til B-aktionærerne i Arkil Holding A/S bestående af en kontant betaling på DKK 1.550 per B-aktie à DKK 100, hvilket svarer til en præmie på 38% i forhold til slutkursen på den sidste handelsdag inden offentliggørelse. I forbindelse hermed har ATRIUM været eksklusiv finansiel rådgiver for Arkils bestyrelse og har udarbejdet en vurdering af buddet (fairness opinion) i forbindelse med bestyrelsens anbefaling heraf.

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med mere end 1.900 ansatte, der primært opererer i Danmark, Tyskland, Irland og Sverige. Selskabets kerneforretning består af anlægsopgaver, hvor Arkil har 75 års erfaring med udførelse af alle typer anlægs-og infrastrukturopgaver for kunder som f.eks. Vejdirektoratet, BaneDanmark, forsyningsselskaber, mv. Herudover udgør hovedaktiviteterne udførelse af øvrige entreprenøropgaver, asfaltproduktion og -udlægning samt renovering, drift og vedligehold af afløbsanlæg og vejinfrastruktur. I 2018 realiserede Arkil en omsætning på DKK 3.337 mio. og EBIT på DKK 116 mio.

J2A Holding ApS er 100% ejet af Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil, som er tredje generation i Arkil- familien, og fungerer som henholdsvis Administrerende Direktør og Direktør for Forretningsudvikling i selskabet.

Tilbudsgiver, J2A Holding, ønsker at afnotere selskabet fra NASDAQ OMX Copenhagen.

Læs tilbudsdokument og bestyrelsens redegørelse her.

 

Arkil-case
 • Transaktion

  Børsnoterings- og emissionsrådgivning

 • År

  2019

 • Handelsværdi

  DKK 666 mio.

 • Proces

  Offentligt købstilbud

 • Industri

  Byggeri- og anlæg