Finansiel rådgiver for Columbus ved salg aktier og stemmemajoriteten til Consolidated Holdings

ATRIUM har været finansiel rådgiver for bestyrelsen i Columbus i forbindelse med salg af knap 40 % af aktiekapitalen og stemmemajoriteten til Consolidated Holdings.

Columbus leverer integrerede forretningssystemer og serviceydelser til mellemstore virksomheder primært baseret på Microsoft Business Solutions’ standardsoftware, Microsoft Dynamics.

Vi har været rådgiver for bestyrelsen med henblik på at finde en eller flere investorer, som ønskede at tilføre kapital til og/eller erhverve selskabet.

ATRIUM afsøgte interessen hos både industrielle og finansielle investorer internationalt og i Danmark. Bestyrelsen og de to største aktionærer valgte at sælge til Consolidated Holdings, idet de herved kunne bevare den størst mulige up-side, tillige med at selskabet umiddelbart fik styrket sin finansielle stilling væsentligt.

Consolidated Holdings tilførte i forbindelse med købet et ansvarligt lån på DKK 34 mio. og indgik en fuldtegningsgaranti for en kommende fortegningsretsemission på DKK 76 mio. til gennemførelse i foråret 2005.

Columbus-Consolidated-takeover
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2004

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Auktionsproces

 • Industri

  Teknologi