Finansiel rådgiver for Dansk Generationsskifte ved salg af Lampas/Veksø til NRGi

ATRIUM har rådgivet Dansk Generationsskifte i forbindelse med salget af Lampas/Veksø til NRGi, der er Danmarks tredje største energiselskab.

Lampas/Veksø er førende leverandører af udendørsbelysning og byrumsinventar i Norden. Virksomheden beskæftiger over 140 medarbejdere i Fredericia og har en robust indtjening og en stærk vækststrategi for såvel hjemmemarkedet som eksportmarkederne. Selskabet omsatte i 2007 for ca. DKK 130 mio. og havde en EBITDA på DKK 35 mio.

Med købet af Lampas/Veksø styrker NRGi sine kompetencer inden for energibesparende gadebelysning og højkvalitetsbyrumsinventar. NRGi tilfører Lampas/Veksø betydelige kompetencer, som kan bidrage til at accelerere Lampas/Veksøs vækststrategi. Lampas/Veksø kan desuden høste store fordele af et samarbejde med NRGi-koncernens eksisterende virksomheder; EL:CON, TTS og LED Traffic med henblik på anvendelse af bl.a. solcelleteknologi i forbindelse med udvikling af byrumsinventar.

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for Dansk Generationsskifte og har sikret et succesfuldt salg gennem en kontrolleret auktionsproces rettet mod primært industrielle købere.

Dansk-Generationsskifte-Veksoe-Lampas
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2008

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Auktionsproces

 • Industri

  Byrumsinventar og udendørsbelysning