Finansiel rådgiver for Zone Company Denmark i forbindelse med salget til Procuritas

ATRIUM har rådgivet aktionærerne, Daniel Holding/Kim Krull Jørgensen og Topo Holding/Poul Jepsen, i Zone Company Denmark i forbindelse med salget til kapitalfonden Procuritas.

Zone er en af Skandinaviens førende leverandører af interiørprodukter til isenkram-, møbel- og livstilsbutikker under de kendte brands Zone Denmark og Galzone. Handels- og designvirksomheden eksporterer til 35 lande og driver 15 franchisebutikker, hvoraf hovedparten er beliggende i Mellemøsten, Asien og Sydeuropa.

Procuritas ønsker at udnytte den eksisterende markedsposition til yderligere vækst, hvor der skal skabes et stærkt internationalt brand og franchisekæder i og uden for Europa.

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af Zone og har gennem en kontrolleret auktion med mange deltagere skabt en gunstig afståelse.

”ATRIUMs tilgang til salgsforløbet, forretningsforståelse og anbefalingerne undervejs var afgørende for skabelse af et gunstigt salg og en fremtidssikret løsning for både Zone Company Denmark og for mig personligt som aktionær og direktør. ATRIUMs innovative tilgang samt indsigt og professionalisme var afgørende for denne succes, og jeg kan varmt anbefale deres rådgivningsbistand i forbindelse med et salg” Poul Jepsen, CEO Zone Company Denmark
zone-company
 • Transaktion

  salg

 • År

  2006

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Auktionsprocess

 • Industri

  Interiørprodukter