Rådgiver for Daloon ved salget til Izico

ATRIUM har været finansiel rådgiver for aktionæren i Daloon i forbindelse med salget af selskabet til hollandske Izico.

Daloon er en dansk fødevareproducent af bl.a. forårsruller, gratiner og souffleer. Fra grundlæggelsen i 1960 og frem til salget har selskabet været ejet og drevet af familien Van.

Daloon har produktion i Danmark og UK og er den førende leverandør til detailhandlen og food service på det danske, svenske, norske, engelske og tyske marked for asiatiske snacks. I 2014 omsatte Daloon for DKK 250 mio.

Izico er en af Hollands førende producenter af frosne snack produkter, og er i dag ejet af den hollandske kapitalfond Egeria. Egeria købte Izico ud af den hollandske koncern Royal Wessanen i 2014.

Med købet af Daloon styrker Izico sin produktportefølje inden for asiatiske snacks samt meat free produkter og udvider samtidig sin geografiske tilstedeværelse i Skandinavien, Tyskland og UK.

”Som ejer af en familiegrundlagt virksomhed har det været essentielt at finde den helt rigtige fremtidige ejer og at sikre den bedste proces for overdragelsen. ATRIUM har formået at skabe en situation, hvor begge dele har været mulig”Hemming Van, aktionær og CEO i Daloon
Daloon-Izico
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2015

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Struktureret auktion

 • Industri

  Fødevarer