Rådgiver for DSM i købet af Glycom for EUR 765 mio.

ATRIUM var eksklusiv finansiel rådgiver for Royal DSM i købet af Glycom A/S.

Glycom er verdens førende leverandør af Human Milk Oligosaccharides (HMO). HMOer er komplekse kulhydrater, der eksisterer naturligt i store mængder i modermælk. HMOer anvendes globalt som en væsentlig ingrediens i modermælkserstatning samt kosttilskud til børn og voksne.

Glycom har skabt et væsentligt forskningsmæssigt gennembrud, der sætter virksomheden i stand til at producere HMOer og anvende dem kommercielt. Glycom er den eneste integrerede HMO producent med egen produktudvikling, præ-klinisk og klinisk udvikling samt stor-skala produktion.

DSM udbyder innovative løsninger for ernæring til dyr og mennesker, personlig pleje, aroma, medicinsk udstyr, grønne produkter og løsninger samt mobilitetsløsninger. DSM-koncernen omsætter årligt for ca. 10 mia. EUR og har ca. 23.000 medarbejdere. Virksomheden er grundlagt i 1902 og er børsnoteret på Euronext Amsterdam.

Glycom bliver en del af DSMs Human Nutrition & Health Division. Opkøbet af Glycom er en del af en større, målrettet strategi for DSM med henblik på at styrke sin position indenfor HMO.

Vi ser frem til at byde Glycom velkommen i DSM. De to selskaber passer godt sammen med vores fælles passion for videnskabeligt baserede løsninger indenfor sundhed og ernæring. Dette opkøb er et attraktivt og logisk skridt i den rigtige retning for DSM med henblik på at tilbyde vores kunder innovative ernæringsløsninger til børnGeraldine Matchett og Dimitri de Vreeze, Co-CEOs, Royal DSM
Glycom_case
 • Transaktion

  Køb

 • År

  2020

 • Handelsværdi

  EUR 765 mio.

 • Proces

  Struktureret auktion

 • Industri

  Healthcare & Pharmaceuticals