Rådgiver for Globus Wine i forbindelse med indgåelse af partnerskab med Credo Partners

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af Globus Wine i forbindelse med, at de har indgået partnerskab med den norske kapitalfond Credo Partners.

Globus Wine er en dansk leverandør af vin til detail- og HoReCa-sektoren primært i Norden samt til den dansk-tyske grænsehandel. Globus Wine importerer bulkvin fra det meste af verden og tapper den på flaske eller Bag-in-Box på ét af to moderne produktionsfaciliteter. Selskabet leverer produkter under egne brands og som private label. Globus Wine er således en værdiskabende sparringspartner for detail- og HoReCa-sektoren i forhold til udvikling af vinkategorien.

Globus Wine blev stiftet i 2006 og er vokset år for år i hele virksomhedens levetid. De fem ejere fortsætter alle i selskabet efter handlen og beholder en betydelig ejerandel.

Credo Partners vil sammen med Globus Wines ledelse fokusere på at styrke organisationen, accelerere konceptudviklingen og skabe vækst såvel i Danmark som internationalt.

”For at realisere de beslutninger og det potentiale, der er i Globus Wine, har det været af afgørende betydning at få en ekstern, kapitalstærk partner med i ejerkredsen for at supportere den eksisterende ledelse. ATRIUM har fundet partneren og været medvirkende til, at vi er lykkedes med at finde en tilfredsstillende løsning sammen”Henning Skov Andersen; grundlægger, aktionær og CEO i Globus Wine
GlobusWine
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2016

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Eksklusiv salgsproces

 • Industri

  Stabile forbrugsvarer