Rådgiver for Interdan koncernen ved overtagelse af Citroën Danmark

ATRIUM har rådgivet Interdan koncernen ved købet af Citroën Danmark fra PSA Koncernen, som distribuerer mærkerne Citroën og DS.

Interdan er førende importør af person- og varebiler, som distribueres i Danmark, Sverige og Baltikum. Interdan distribuerer personbiler og reservedele fra mærkerne Peugeot, Mitsubishi og Chevrolet gennem såvel mono-brand som multi-brand forhandlere.

Importen af Citroën og DS i Danmark har indtil handlens gennemførelse været direkte kontrolleret af PSA gruppen, som udvikler og producerer Peugeot, Citroën og DS biler. Salget af de danske importaktiviteter er et led i PSA koncernens strategi om at fokusere koncernen og dermed indgå i stærke lokale partnerskaber omkring importen på udvalgte markeder.

Handlen blev gennemført som en struktureret auktionsproces med en række udvalgte potentielle købere. Valget af Interdan som fremtidig partner med PSA koncernen omkring Citroën og DS er begrundet i en stærk track record og en attraktiv plan for fortsat at styrke Citroën og DS brands og salget på det danske marked.

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for Interdan koncernen i forbindelse med handlen.

”ATRIUM har været en meget værdifuld sparringspartner i forbindelse med overtagelsen af importen af Citroën og DS i Danmark og har medvirket til et tilkøb med meget stort potentiale for Interdan-koncernen”Kenneth Hansen, CEO Interdan Bil
Interdan_citroen
 • Transaktion

  Køb

 • År

  2016

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Kontrolleret auktion

 • Industri

  Automotive