Rådgiver for IWA Consulting i forbindelse med salget til VCLS

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af IWA Consulting i forbindelse med salget til franske Voisin Consulting Life Sciences (VCLS).

IWA Consulting er et ledende dansk konsulenthus inden for regulatory affairs, som tilbyder et komplet udbud af services inden for regulatory og medical affairs. IWA Consulting servicerer et bredt udvalg af internationale kunder og er specialiseret inden for eCTD ansøgninger på globalt plan. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og har 22 specialister ansat med kontorer i Køge og København.

VCLS er en international koncern med kompetencer inden for regulatorisk rådgivning. Franskbaserede VCLS har kontorer i USA, Europa og Asien og vil med købet af IWA Consulting styrke sin markedsposition i Norden og samtidig få adgang til nye kunder og kompetencer.

ATRIUM har gennemført en struktureret, international auktionsproces med deltagelse af en række store virksomheder og kapitalfonde.

Vi er meget tilfredse med salget af IWA Consulting til VCLS, og hele salgsprocessen er sikkert og dedikeret udført af ATRIUMLillan Rejkjær, Managing Partner, og Connie Thestrup, Managing Partner, IWA Consulting
IWA_case
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2019

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Struktureret auktion

 • Industri

  Healthcare & Pharmaceuticals