Rådgiver for Knudsen Køling ved salget til Epta

ATRIUM har været finansiel rådgiver for ejeren af Knudsen Køling i forbindelse med salget af selskabet til italienske Epta.

Knudsen Køling designer, udvikler og producerer kølemøbler til kommercielt brug – særligt supermarkeder. Kunderne tæller de ledende dagligvarekæder i Danmark.

Knudsen Køling er industriførende med hensyn til at udvikle miljørigtige løsninger blandt andet ved brug af CO2 som erstatning for traditionelle kølemidler.

Epta vil med overtagelsen af Knudsen Køling styrke sin markedsposition i Skandinavien væsentligt og får samtidig adgang til Knudsen Kølings teknologiske kompetencer.

Dialogen mellem parterne blev skabt via ATRIUM’s internationale netværk MidCap Alliance. ATRIUM rådgav ejeren af Knudsen Køling, mens Epta blev rådgivet af MidCap alliancens italienske medlem Caretti & Associati.

”Med hjælp fra ATRIUM har vi fået gennemført en fremtidssikring af Knudsen Køling til glæde for både medarbejdere, kunder og leverandører. Epta er den helt rigtige, langsigtede ejer, der kan sikre den fortsatte udvikling af virksomheden. ATRIUM har igennem hele processen været en kompetent og professionel rådgiver, der har været afgørende for at skabe denne mulighed for selskabet og ejer”Klaus Munch Nielsen, ejer af Knudsen Køling
Knudsen
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2015

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Eksklusiv salgsproces

 • Industri

  Fremstilling af kølemøbler