Rådgiver for Loevschall ved salget til Færch & Co

ATRIUM har rådgivet aktionærerne i Loevschall A/S i forbindelse med salget af selskabet til Færch & Co, der med Lone og Bjarke Færch i spidsen investerer i gode, danske virksomheder.

Loevschall udvikler og distribuerer LED-belysningsløsninger til køkken, bad og garderobe samt til ‘shop-in-shop’ segmentet. Loevschall leverer løsninger og produkter i højeste kvalitet og er førende i sin niche.

Kundebasen omfatter størstedelen af de ledende køkken- og badproducenter i Norden samt i Tyskland og Storbritannien.

Med købet af Loevschall får Færch & Co en veldrevet virksomhed, hvor de kan være drivende i den fremtidige udvikling og værdiskabelse i fællesskab med den eksisterende ledelse, der får frigjort ressourcer til at fokusere på produktmæssig og geografisk ekspansion.

Med Færch & Co ombord opnår Loevschall en partner, der kan være med til at forretningsudvikle og accelerere væksten, der samtidig har som prioritet at investere i medarbejderstaben.

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for aktionærerne i forbindelse med transaktionen og har i processen haft kontakt til en række danske og nordiske potentielle investorer, finansielle såvel som industrielle.

”Vi har været meget tilfredse med ATRIUMs rådgivning, idet den har sikret en velstruktureret proces og samtidig været afgørende for, at vi har opnået en ideel generationsskifteløsning for selskabet og dets aktionærer. ATRIUM har fundet en kompetent og kapitalstærk partner til den del af ledelsen, som er fortsættende aktionær”Johan Blach Petersen, aktionær og bestyrelsesformand i Loevschall
Loevschall_FaerchCo
 • Transaktion

  Salg

 • År

  2016

 • Handelsværdi

  Ikke offentliggjort

 • Proces

  Struktureret auktion

 • Industri

  LED belysning