Rådgiver ved refinansiering og rekonstruktion af E. Pihl & Søn koncernen

ATRIUM har rådgivet aktionæren, familien Langvad, ved refinansiering og rekonstruktion af entreprenørkoncernen E. Pihl & Søn.

I efteråret 2012 blev E. Pihl & Søn rekonstrueret ved kapitalindskud, refinansiering af eksisterende lån og garantier samt yderligere låneoptagelse. Yderligere i foråret 2013 blev lån og garantier genforhandlet, og likviditetsrammer blev genforhandlet og udvidet.

Desværre lykkedes det ikke at redde E. Pihl & Søn primært på grund af massive tab i udlandet og krav fra kunder om at reducere forudbetalte entreprisebeløb. E. Pihl & Søn blev erklæret konkurs den 26. august 2013.

E. Pihl & Søn var en af Danmarks ældste og største entreprenørkoncerner med aktiviteter i mere end 20 lande og en omsætning på godt DKK 5 mia.. Koncernen var kendt for en række markante byggerier som f.eks. Operahuset og FN byen i København.

”ATRIUM har leveret en solid, omfattende og empatisk rådgivning i en svær tid for E. Pihl & Søn og familien”Kjartan Langvad, familiens repræsentant i bestyrelsen, E. Pihl & Søn
Pihl
 • Transaktion

  Refinansiering og rekonstruktion

 • År

  2012 og 2013

 • Handelsværdi

  N/A

 • Proces

  Forhandling

 • Industri

  Entreprenør