Hvad kan du forvente?

Som kunde i ATRIUM får du et partnerskab med erfarne og dedikerede mennesker. Din formue er i sikre hænder hos os, og vi investerer dine penge, ligesom vi investerer vores egne.Filosofien er enkel: Find de rigtige investeringer og de bedste eksperter til at forvalte dem, og sørg for at få tingene til den rigtige pris.

Vi ønsker at være “på samme side af bordet” som vores kunder. Derfor har vi bevidst fravalgt egne investeringsprodukter, og vores indtjening er uafhængig af, hvor meget kunden handler i sit depot.

Ad den vej har vi over årene opbygget et helt særligt interessefællesskab med vores kunder, og vi er stolte over, at en række familier, fonde og velgørende organisationer har betroet os ansvaret for deres formuer. Og vi arbejder dagligt benhårdt på at leve op til den tillid, som kunderne viser os.

Vi samarbejder med flere kapitalforvaltere, hvor ATRIUM Kapitalforvaltning med deres imødekommenhed, professionalisme og rådgivning skiller sig markant positivt ud. Det er aldrig nogen garanti med gode afkast, men her kan vi konstatere, at de igen leverer

Allan Svarre Jespersgaard, CFO i Koda
ATRIUM_KAPITAL_254_BW