Bestyrelsen

ATRIUM Kapitalforvaltning er et datterselskab med egen bestyrelse bestående af tre personer.

Jan Davidsen (1958), bestyrelsesformand stiftede ATRIUM Partners i 2003, hvor han er partner og CEO. Jan har mange års erfaring fra nordisk investment banking, og før han stiftede ATRIUM Partners, var Jan direktør i Nordea Corporate Finance. Jan er ligeledes formand for bestyrelsen for Interdan Invest A/S og Citispi Holding ApS samt medlem af bestyrelsen for Interdan Holding A/S, Interdan Bil A/S samt ATRIUM Partners A/S.

Asger Kastbjerg (1948) er direktør hos AK Management ApS, Asger Kastbjerg Holding ApS og R. L. Holding ApS. I dag er Asger formand for bestyrelsen for  Fredensborg Golfcenter ApS samt medlem af bestyrelsen i Pureno A/S og TrioBike A/S.

Peter Johansen (1962) er investeringsdirektør hos Realdania, medlem af bestyrelsen for Realdania By & Byg A/S samt formand for Danmarks Grundforskningsfonds eksterne investerings-komité. Peter har lang erfaring inden for kapitalforvaltning. Senest fra den ledende internationale kapitalforvalter, Schroders, og før det fra Nordea Investment Management og tidligere som Head of Funding hos Realkredit Danmark.

Bestyrelsen har vedtaget en politik for mangfoldighed i bestyrelse med det formål at fremme, at en tilstrækkelig bred vifte af kvalifikationer og kompetencer er til stede blandt bestyrelsens medlemmer. Se Politik for mangfoldighed i bestyrelsen her.

AP_KAPITAL_218_BW