Frederikke Jaque Hansen

Student Analyst

  • Telefon +45 39 48 10 37
  • Mobil +45 22 73 12 38
  • Email fjh@atriumpartners.dk

Jeg har altid haft en stor interesse for investering og begyndte i en tidlig alder selv at investere mine likvider i værdipapirer. Lysten til at få en dybere forståelse for investering og kapitalmarkeder steg, og derfor valgte jeg at tage en finansiel videregående uddannelse. Uddannelsen har givet mig analytiske og teoretiske redskaber, der kan benyttes direkte i de daglige udfordringer, jeg bliver stillet overfor hos ATRIUM.

Jeg har en bachelor i HA Almen Erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School, hvor en del af uddannelsen foregik i San Diego. Da interessen for investering og formueforvaltning steg, valgte jeg at forsætte mine studier med cand.merc. i Finansiering og Regnskab på Copenhagen Business School og London School of Economics and Politics. Sideløbende med mine studier arbejder jeg hos ATRIUM Kapitalforvaltning, hvor jeg har rig mulighed for at arbejde med de områder, jeg brænder for.

Hvorfor er ATRIUM en unik arbejdsplads?

Atmosfæren hos ATRIUM emmer af høje ambitioner med en klar vindermentalitet. Samtidig er der altid en positiv stemning, og der er god plads til at udvikle sig, da man er omgivet af kompetente kolleger, der altid står klar med en udfordring. Ikke to dage er ens hos ATRIUM, hvilket gør, at man som medarbejder er eksponeret over for mange varierende arbejdsopgaver, der gør hverdagen spændende.

arrowTilbage til oversigt
AP_FREDERIKKE_JAQUE_66_500x690_BW