Jens Honoré, CFA

Partner & CEO

  • Telefon +45 39 48 10 38
  • Mobil +45 30 59 66 71
  • Email jeh@atriumpartners.dk

Min karriere blev indledt i 1995 som forvalter af globale aktier i Gudme Raaschou. Fra 1999 var jeg centralt placeret i Nordea Investment Management, herunder chef for Nordeas institutionelle kunder på globalt plan og bl.a. medlem af bestyrelsen for Nordea Ejendomsinvestering.

Mine erfaringer fra forvaltningen af en lang række toneangivende danske og internationale fonde, pensionskasser og andre institutionelle investorer giver det bedste udgangspunkt for at kunne udnytte de investeringsmuligheder, der er relevante for vores kunder. I dag sidder jeg for bordenden i ATRIUMs investeringskomité og har ansvaret for vores valg mellem aktivklasser.

Jeg er cand.polit. fra 1995 – herunder et års studier i Canada. Efterfølgende har jeg gennemført en CFA og deltaget i et toplederforløb hos CfL: Advanced Business Development.

Hvad er det vigtigste for mig i mit job?

Den finansielle industri er særdeles kompleks og indeholder mange faldgruber. Det ligger mig stærkt på sinde, at jeg ved at være åben og ærlig omkring investeringsmuligheder og vores beslutninger, kan opnå en gensidig tillid mellem den enkelte kunde og mig selv.

arrowTilbage til oversigt
AP_JENS_7944_BW