Kim René Pedersen

Partner

  • Telefon +45 39 48 10 39
  • Mobil +45 40 40 63 40
  • Email krp@atriumpartners.dk

Jeg startede min uddannelse inden for den finansielle sektor i 1985, og siden 1989 har jeg arbejdet med investeringsrådgivning og direkte porteføljeforvaltning. De første syv år var jeg således formuerådgiver med ansvar for formuende private kunder, og derefter arbejdede jeg fire år som porteføljeforvalter for institutionelle kunder.

Herefter fulgte en periode på ni år, hvor jeg varetog forskellige lederstillinger, hvor mit fokus var på servicering af danske og internationale kunder, bl.a. som global chef for kundeserviceringen i Nordea Investment Management.

De første 23 år af min karriere har alle været i regi af Nordea, men i 2009 traf jeg beslutningen om at blive medstifter af ATRIUM Kapitalforvaltning. Målet var at skabe en virksomhed med uafhængig og værdiskabende rådgivning.

Hvorfor lægger jeg så stor vægt på, at ATRIUM er en uafhængig virksomhed?

Jeg er af den klare opfattelse, at man som investor er bedst tjent med at samarbejde med en kompetent og uafhængig virksomhed, når det gælder om at modtage rådgivning om sammensætningen af sin formue. Hos ATRIUM lader vi os ikke distrahere af egne produkter, men vi investerer der, hvor vi vurderer, at det bedste risikojusterede afkast vil være til stede.

arrowTilbage til oversigt
AP_KIM_7681_BW