Klaus Hector Kjær

Partner

  • Telefon +45 39 48 10 40
  • Mobil +45 20 16 09 83
  • Email kh@atriumpartners.dk

Investeringer har været omdrejningspunktet i hele mit professionelle liv. Gennem ti år forvaltede jeg obligationer hos Formuepleje A/S og senere hos Gudme Raaschou. Min opgave var at skaffe kunderne et optimalt risikojusteret afkast, og gennem en årrække var jeg med til at skabe nogle af de højeste obligationsafkast i det danske marked.

I 2002 sagde jeg farvel til mine analyser og alle mine regneark og overtog kontakten til de største kunder i Gudme Raaschou, hvor jeg fra 2004 til 2008 havde titel af administrerende direktør for fondsmæglerselskabet Gudme Raaschou Asset Management A/S.

Jeg er cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus, 1992.

Hvorfor stiftede vi ATRIUM Kapitalforvaltning?

Jeg har altid drømt om at have min egen virksomhed, og da muligheden opstod i 2009, var det derfor naturligt at hæve opsparingen og gøre drømme til virkelighed. De første år var hårdt arbejde, og finanskrisen gjorde det vanskeligt at være nystartet virksomhed. Derfor er jeg ikke mindre stolt, når jeg kan se tilbage og konstatere, at vi i dag har en velfungerende virksomhed med tilfredse kunder, der lægger vægt på den uafhængighed og transparens, som de finder hos ATRIUM.

arrowTilbage til oversigt
AP_KLAUS_5631_BW