Mads Wæver

Analytiker

  • Telefon +45 39 48 10 41
  • Mobil +45 61 10 47 67
  • Email mw@atriumpartners.dk

Jeg har altid interesseret mig for investering. Da jeg skulle vælge uddannelse, var det derfor helt naturligt for mig at læse cand.polit. Uddannelsen har givet mig en analytisk og matematisk tilgang til investering, som udgør et solidt fundament til at løse de faglige udfordringer, som jeg får hos ATRIUM.

I august 2016 opnåede jeg en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet (cand.polit) – efter ophold i både Zürich og Boston – for kort efter at starte hos ATRIUM som investeringsanalytiker.

Hvad brænder jeg for?

En varieret hverdag med udfordrende opgaver og ansvar, hvor jeg kan udvikle mig på såvel fagligt som personligt, betyder meget for mig. I ATRIUM oplever jeg netop dette, hvor jeg ved at være omgivet af kompetente og dygtige kolleger får muligheden for at udvikle mig samt bidrage med mine kompetencer til værdiskabelsen for vores kunder. Investering og værdiskabelse har altid været mere end et arbejde for mig, og jeg ser det som et privilegium at kunne få lov til at kombinere mit arbejde med, hvad jeg også karakteriserer som min hobby.

arrowTilbage til oversigt
AP_MADS_148_BW_WEB