Analyser i verdensklasse

Som investor på de finansielle markeder skal vi dagligt forholde os til en overvældende mængde ny information. Banker og børsmæglere analyserer selskaber, råvarer, valutaer og forholder sig til, om det er fordelagtigt at investere eller ej. Denne information er værdifuld, men samtidig er det væsentligt at holde sig for øje, at banker og børsmæglere laver deres analyser for at skabe omsætning, for det giver indtjening ved handelsbordene. Bankens indtjening er investors omkostning, og det skaber grobund for interessekonflikter.

Derfor samarbejder ATRIUM med en række selskaber, der ikke handler med værdipapirer, men alene lever af at analysere markederne. Det canadisk baserede Ned Davis Research er et godt eksempel på et sådant uafhængigt analysehus, som vi har brugt gennem en årrække. Herfra modtager vi dagligt vurderinger af markeder og økonomiske nøgletal, og selskabets uafhængighed sikrer, at deres vurdering altid er 100% objektiv.

ATRIUM har siden samarbejdets etablering i 2010 vist sig som en seriøs og velkvalificeret sparringspartner. Et godt afkast er gået hånd i hånd med åbenhed, ærlighed og god kemiKim Winther Jensen, ejer, Hven Consulting ApS
AP_KAPITAL_273_BW