Vores kapitalforvaltere

Vi sammensætter kundernes portefølje med investeringsprodukter fra en række af de bedste kapitalforvaltere i verden. Hvert enkelt element i porteføljen plejes dermed af den ekspert, der vurderes at være bedst. Vi kigger langt ud over Danmarks grænser i vores søgning efter dygtige forvaltere. Der er mange dygtige eksperter i Danmark, men på de fleste områder er kompetencerne koncentreret tæt omkring de virksomheder og projekter, der investeres i.

Vi værdsætter vores samarbejde med ATRIUM Kapitalforvaltning, som giver os adgang til en række attraktive investeringsmuligheder, der normalt ikke findes på det danske markedPer Hillebrandt Jensen, direktør i Friheden Invest A/S

Sammen med vores samarbejdspartner, Stanhope Capital, møder vi mere end 400 forvaltere hvert år og udvælger på den baggrund den bedste ekspert til hver enkelt investering.

Vi har en klar præference for forvaltere, som selv investerer sammen med os og har stærke historiske resultater. Vi lægger særligt vægt på forvalterens evne til at klare sig godt, når markedsforholdene er vanskelige. Endelig går vi aldrig på kompromis med hensynet til sikkerhed, og som oftest er vores samarbejdspartnere at finde blandt velrenommerede investeringshuse som eksempelvis PIMCO, Schroders, Fidelity og BlackRock.

ATRIUM_KAPITAL_224_BW