Historik

Vi blev grundlagt i september 2003 af Jan Davidsen, Partner & CEO, og Michael Bested Larsen, Partner. Efter 20 succesfulde år i Nordea besluttede Jan og Michael at etablere en uafhængig corporate finance rådgiver med ét mål: At skabe værdi for kunder på kort og lang sigt.

Vi har gennem årene markeret os ved succesfuldt at gennemføre en række rådgivningsopgaver, der bl.a. omfatter:

  • Salget af vindmølleproducenten Bonus Energy (2004) til Siemens
  • Altor Private Equitys køb af Aalborg Industries (2005)
  • Fusionen af Topnordic og Ementor med det efterfølgende køb af Atea (2006)
  • Nordzuckers køb af Danisco Sukker (2008)
  • Salget af Skandinavisk Tobaks cigaret aktiviteter og Færch Holdings efterfølgende salg af Skandinavisk Holding (2008)
  • Salget af Finansservice til Lindorff (2010)
  • Etableringen af joint venture mellem Mitsubishi Heavy Industries og Vestas (2013)

Herudover har vi succesfuldt gennemført mere end 150 andre større og mindre rådgivningsopgaver.

Vi har altid været præget af en entreprenørånd. I et dansk marked var vi de første, da vi i 2007 kombinerede corporate finance og kapitalforvaltning ved købet af et fondsmæglerselskab etableret af partner Kent Petersen. I 2009 blev partnerne Jens Honoré, Klaus Hector Kjær og Kim René Pedersen medejere af ATRIUM Kapitalforvaltning, hvor grundlaget er: En uafhængig kapitalforvalter og et multi family office med fokus på individuel porteføljepleje.

Vi kan således tilbyde kunderne uafhængig rådgivning om både aktive og passive investeringer, hvor vi udvikler tillidsfulde og langsigtede kunderelationer. I vores bestræbelser på til enhver tid at yde en fremtidssikret individuel rådgivning har vi kontinuerligt udvidet partnerkredsen med supplerende kompetencer og netværk. I 2013 udvidede vi partnerkredsen med Peter Mahrt.

I 2009 indtrådte vi i de internationale M&A netværk MidCap Alliance og Wells Fargo International. Ydermere indgik vi i Kapitalforvaltningen i 2011 en samarbejdsaftale med Stanhope Capital, som er et af Europas førende uafhængige investeringshuse.

Siden 2008 har vi modtaget en række anerkendelser fra forskellige europæiske magasiner, eksempelvis ACQ Magazine, Finance Monthly, Corporate INTL og M&A International. Kåringerne cementerer vores position i det danske corporate finance marked, hvor ATRIUM Partners er velrenommeret for sin uafhængighed og professionalisme.

Vores succes kan i høj grad tilskrives vores partnere og medarbejderes engagement, vores integritet og uafhængighed, vores dedikerede kundefokus og opbakning fra vores kunder, samt ikke mindst vores vilje til at gøre en forskel.

AP_453_BW